Opiniones

Estas son las últimas opiniones...

Profesionales

5,0 rating
8 mayo, 2020

Gran equipo de profesionales, mis hijos van súper contentos además de todos los avances que podemos ir observando en casa, sin duda un 10.

Iris

Encantado

5,0 rating
8 mayo, 2020

Grandes profesionales y muy buen servicio.

Jose

Lleve a mi hijo a varios sitios y en ningún sitio supieron decirme exactamente que le sucedía. Me asesoraron y atendieron excelentemente. Lo recomiendo al cien por cien.

5,0 rating
28 marzo, 2020

10

Eva

Genials!!

5,0 rating
28 marzo, 2020

El meu fill ha cambiat 100%, en els estudis, en seguretat en ell mateix, pors, estic molt contenta d’haver triat aquest centre, i molt agraida.

Yolanda

Ho recomano a tothom, grans i petits!

5,0 rating
28 marzo, 2020

Al principi em feia angoixa anar al psicòleg, pensava, de què parlaré?, no em sentiré a gust…. Vaig connectar des del minut 1 i la «Conxi» ja forma part de la meva vida, la vull sempre al meu costat! Depenent de la necessitat hi vaig un cop per setmana, quinzenalment o mensualment… m’aporta una estabilitat tant amb la meva filla (em dóna eines per gestionar el dia a dia amb ella i m’aconsella sobre com puc gestionar les seves emocions), com amb la relació de parella, família, feina, amistats… abans d’entrar sempre penso: de què parlaré avui?, si no tinc res a explicar!,al final se’m fa curta la sessió i surto amb la mateixa sensació… Sort que he vingut!
A més és molt econòmic, podeu comparar, no trobareu res millor!

Laia

Envíanos tu opinión